Get Social With Us
 

Overheid

Bosman Bouwvergunningen & Advies kan door u als overheid worden ingezet voor de volgende werkzaamheden;

Medewerker APV

Bosman Bouwvergunningen & Advies kan worden ingezet als vergunning- verlener voor object- en standplaats- vergunningen maar ook voor de behan- deling van evenementenvergunningen voor grote evenementen.

Coordinator Vergunningen

Bosman Bouwvergunningen & Advies werkt sinds 2002 als coordinator bij een gemeente en is door de kennis en ervaring naast de aansturing van het team altijd een meerwaarde voor een organisatie.

Toezichthouder of handhaver

Toezicht van vergunningen of controle illegaal gebruik en/of handhaving, het opstellen van een inspectierapport, een vooraankondiging of last onder dwangsom, Bosman Bouwvergunningen & Advies kan daarvoor worden ingezet.

(senior) casemanager WABO

Sinds 1996 werkt Bosman Bouwvergun- ningen & Advies bij bouw- en woning- toezicht. Bosman Bouwvergunningen & Advies beschikt dan ook over alle vak- diploma's (ABW 1, ABW 2 en ABW 3) en heeft zeer ruime ervaring met wet- en regelgeving en als (senior) casemanager Wabo. De behandeling van de gehele aanvraag kan worden verzorgd inclusief toetsing aan het Bouwbesluit 2012, toetsing bestemmingsplan en overige benodigde vergunningen of meldingen en eventueel benodigde afwijkings- procedures ex. artikel 2.12 van de Wabo.

Medewerker RO

Sinds 1996 werkt Bosman Bouwvergun- ningen & Advies bij bouw- en woning- toezicht. Bosman Bouwvergunningen & Advies beschikt dan ook over alle vak- diploma’s (ABW 1, ABW 2 en ABW 3) en heeft zeer ruime ervaring met wet- en regelgeving en als (senior) casemanager Wabo. De behandeling van de gehele aanvraag kan worden verzorgd inclusief toetsing aan het Bouwbesluit 2012, toetsing bestemmingsplan en overige benodigde vergunningen of meldingen en eventueel benodigde afwijkings- procedures ex. artikel 2.12 van de Wabo.

Applicatiebeheerder SquitXO

Als projectleider SquitXO heb ik in de gemeente Wijdemeren in november 2008 als één van de eerste gemeenten in Nederland SquitXO geïmplementeerd. Als gebruiker van SquitXO heb ik dus ruime ervaring. Ik heb als projectleider en applicatiebeheerder SquitXO geïm- plementeerd in de gemeente Schermer. In de gemeenten Haarlemmerliede Spaarnwoude, Baarn en De Ronde Venen heb ik gewerkt als applicatiebeheerder SquitXO gewerkt.

Maak snel een afspraak!